Украинският президент Володимир Зеленски призова света да осъди фалшивите референдуми, организирани от

...
Украинският президент Володимир Зеленски призова света да осъди фалшивите референдуми, организирани от
Коментари Харесай

Зеленски призова света да осъди „фалшивите референдуми”, организирани от Русия

Украинският президент Володимир Зеленски призова света да осъди " подправените референдуми ", проведени от Русия в четири украински територии, които тя завладя от началото на нахлуването си в Украйна, съобщи Франс прес.
" Светът ще реагира заслужено на тези подправени референдуми ", сподели Зеленски в своето всекидневно послание към украинците.
Тези референдуми " без подозрение ще бъдат наказани ", безапелационен бе украинският водач.
Зеленски подписа декрет за създаването на 20 военни администрации в обитаеми места в Луганска област, които не са под контрола на Киев, става ясно от документ, оповестен на уеб страницата на украинския президент.
От обявата в президентския уебсайт се схваща също по този начин, че селски военни администрации следва да бъдат основани в обитаеми места като Станица Луганска, Широкий, Марковка, Новопсков и други
Украинският президент също по този начин подрежда на генералния щаб на въоръжените сили на Украйна и на регионалните управляващи да вземат всички нужни ограничения за основаването на тези администрации.
По-рано Зеленски подписа подобен декрет за създаването на 15 военни администрации в обитаеми места в Херсонска област, чиято територия от март е под контрола на съветските сили.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР